Eipä ole tullut kirjotettua tänne taas vähään aikaan, joten nyt sitten ollessani koneella ilman mitään tekemistä päätin hieman kirjoitella jotain.

Huhtikuu sujui ihan mukavissa merkeissä. Kävimme mm. kokeilemassa agilityä eräässä sisähallissa, tai lähinnä mentiin putkea ja rengasta sekä koetettiin vähän keppejä ja puomia. Loppuaika ihailtiinkin sitten Kata-mittelin hienoa suoristusta pienellä radalla.
Tuon lisäksi huhtikuun tapahtumiin kuului myös Lahti KV, jossa menestystä tuli EH1:n verran (sekä omistajalla "arvaa BIS-rotu"-kisasta.)

Toukokuussa emme ole näytteyihin kerenneet vielä, mutta kuun lopulla olisi tarkoitus lähteä Aptus Show:hun jälleen kokeilemaan onnea näyttelykehässä. Sitä odotellessa suunnitelmissa olisi käväistä ehkäpä vielä muutamassa mätsärissä, mikäli niitä sopivalle ajankohdalle sattuu. Yhdessä mätsärissä kerkesimmekin jo tuossa maanantaina (12.5.2008) käydä ja tuloksen (jälleen) sininen nauha ilman sijoitusta. Taru kuitenkin esiintyi hienosti, vaikka aluksi nurmikko ei neidille oikein ollut mieluisa kävelyalusta. Niin ja pulleaksikin sanottiin.
Kuvaa ette valitettavasti voi saada, koska kamerasta on akku loppu enkä saa siirrettyä kuvia koneelle :<

Olen myös päivitellyt Tarun sivuja ja tarkoitus olisi myös julkaista vuoden 2008 kuvia jossain vaiheessa.