Taas on vierähtänyt vähän aikaa siitä, kun viimeksi kirjoittelin. Ihan ekaksi minun on pakko kertoa, että nyt sain viime viikolla lähetettyä Viron voittaja-näyttelyn tulokset kennelliittoon, ja nyt eilen tuli sähköposti, että uudet tittelit on tallennettu jalostusjärjestelmään, joten nyt Taru on viraallisesti Viron muotovalio ja Viron Voittaja-10 ! Mun mielest on kiva sit kattoo ku luettelossa lukee FIN MVA EE MVA EEV-10 Easy Jump's Xena, vaikka eihä toi mikää erikoinen juttu ookkaa :D

Viime viikon loppuna olimmekin sitten Lahsen kansainvälisessä koiranäyttelyssä, oli taas kiva olla "pitkästä aikaa" näyttelyssä. Kieltämättä toi on vaan vähän hankalampaa, kun Emmi ei oo mukana. No jokatapauksessa päivä oli tosi hyvä ja loppupeleissä Taru oli VSP ja ROP oli upea Herne !  Laitan arvostelun tähän alas (koska Emmi ei vieläkää oo saanu noit sivuja kuntoon !). Tosi kiva ja pitkä arvostelu (:

"6-vuotias valioluokan narttu, jolla on riittävän vahva luusto ja oikeat rungon mittasuhteet. Hyvä kaula. Yhdensuuntaiset pään linjat. Taittokorvat, jotka saisivat laskeutua hieman paremmin. Kauniit mantelinmuotoiset silmät. Väriin sopiva kirsun väritys. Leikkaava purenta. Hyvä rinnan syvyys. Hyvin kulomautunut edestä ja takaa. Saisi liikkua pidemmällä askeleella. Kolmivärinen. Puhdas valkoinen väri. Hyvä tiivis turkki. "

 

Niin ja agility  treeneistä sen verran, että on menny tosi hyvin!  (lukuunottamatta sitä jäätymistä jonka Taru tekee ku kyllästyy :D ) Voisin joskus koittaa saada jokun mukaan kuvaamaan, että sais vähä jotaa kivoja kuviaki tänne.