Ensin hieman agility asiaa. Eli Tarun kanssa on nyt käyty pari kertaa agility treeneissä ja Tarulla on mennyt todella hienosti. Viimekerralla harjoiteltiin keppejä, pussia ja hyppyjä. Taru meni hypyt ja pussin todella hyvin, kouluttajakin sanoi että pussia se ei voisi mennä paremmin. Keppejen kanssa on hieman ongemia, mutta ei paljoa. Taru edistyy kuitenkin kovaa vauhtia, joten tuskin kepitkään on sille kovin paha ongelma.

Perjantaina lähdimme suoraan agility treeneistä Jyväskylään, missä olimme ystavillämme yötä. Taru oli aika väsynyt ja käyttäytyi hieman oudosti, se nimittäin vähän rähisi ystäviemme koiralle Pessille, vaikka ne yleensä leikkivät yhdessä. Aamulla kuitenkin ne taas olivat sovussa ja lähdimme siinä vähän ennen kahtatoista näyttelyyn. Paikalla oli 6 pihakoiraa: Lenni, Laikko, Joiku, Tuuva, Tiipi ja tietenkin Tarzan. Meidän kannalta näyttely meni kivasti taru sai EH:n :) ROP tälläkertaa oli Tuuva ja VSP Lenni, paljon onnea molemmille ! Tuossa äksen kun päivitin sivuja huomasinkin, että meillähän oli tuomarina Hannele Jokisilta myös Helsingissä pari kuukautta sitten. Arvostelu oli lähes sama kuin viimeksi, voit lukea arvostelut Tarun sivuilta. Seuraavan kerran Taru nähdään Voittajassa ja Pohjoismaiden voittajassa !

Eipä tässä muuta ihmeellistä olekaan. Ensi vuoden näyttelyitä olemme vähän suunnitelleet. Kovasti haluisimme päästä Tanskaan maailman voittajaan ja Viron voittajaan. Pitää nyt katsoa mitä vanhemmat sanovat, luultavasti eivät suostu :D  Tässä vielä yksi hirveä kuva Tarusta.