Tänään olikin tuo Aptus Show Helsingissä, joka oli samalla viimeinen näyttelymme ennen syksyä. Päivä alkoi aikaisella heräämisellä kelo 6:30 (jotta varmasti kerkeäisimme 8:21 menevään bussiin... :D) Bussimatkassa oli vaan se ongelma, etten tiennyt miltä näytti se pysäkki, jossa meidän olisi pitänyt jäädä pois. Onneksi olimme tulostaneet tarkan pysäkkilistauksen sekä eniron ilmakuvia, joiden avulla sitten pysäkkejä laskemalla ja kuvaa katsomalla selvittiin onnellisesti perille.

Pihakoiria oli näyttelyyn ilmottautunut seitsemän kappaletta, mutta paikalla oli vain viisi. Taru olisi kisannut yacatis Hay-Lin of Wind:n kanssa, mutta valitettavasti Linn ei saapunut paikalle. Pihakoirien kehä alkoi ajallaan kymmeneltä. Kaikilla pihakoirilal meni hyvin ja kaikki olivat oikein kauniita. Tarun mennessä kehään, minua jännitti (jälleen), vaikken edes itse ollut kehässä koiran kanssa vaan heilumassa kameran kanssa kehän ulkopuolella. Hämmästys olikin suuri, kun kehätoimitsija ojensi Tarulle vaaleanpunaisen ruusukkeen tummanpunaisen nauhan kanssa. Ainoana ERI:n saaneena narttuna Taru oli paras narttu ja sai myös SERTin. Se olikin Tarun ensimmäinen... Rotunsaparas kehässä tuomari laittoi Tarun rotunsa parhaaksi. Eli Tarulla meni "ihan kivasti"... Kehän jälkeen kävimme vielä hakemassa kaksi pokaalia, jotka Taru sai SERTistä ja ROPista.
Taru käyttäytyi mielestäni jälleen ihanasti, seisoi kauniisti paikallaan ja liikkuminenkin oli nyt hyvää. Niin, liikkumistahan oli yritetty treenata, koska yleensä on sanottu pienistä ja sipsuttavista taka-askelista...

Näyttelyn jälkeen kävimme vielä mäkkärissä syömässä =)) Tietysti Taru sai maistiaiseksi muutaman ranskalaisen, olihan se ollut oikein hienosti näyttelyssä.

Taru palkintojensa kanssa kotipihalla:

tarujapalkinnot2.jpg