Perjantaina menimme normaalisti agility treeneihin. Treenit meni hyvin, menimme vähän kontakteja ja erilaisia hyppyjä ym. Kaikke meni tosi hyvin, vaikka Tarulla oli vähän vaikeuksia jarruttaa kontakteille, kun se meni niin kovaa :-D  Sitten uusina esteinä mentiin pöytää ja muuria ja pussia (mulle uusia, ei tarulle), kaikki kuitenkin meni tosi hyvin, koska Taru ties mitä piti tehä.

Agi-treenien jälkeen ei mentykkään kotiin päin, vaan lähettiin ajamaan tuttaviemme luokse laukaaseen. No oltiin siellä tosi myöhään, mutta heti kun noustiin autosta pois Taru tunnisti paikan ja oli samantien tosi virkeä ! Vaikka luulis että Taru ois ollu väsyny, ni ihan ilosesti se leikki pari tuntia Pessi-koiran kanssa. Koko lauantaikin menikin sitten vähä rauhallisemmin, kun ei koirat enää jaksanu peuhata niin paljoa. 'Lenkeillä Taru oli tosi pirteä ja juoksenteli ilosena, koska Laukaassa oli jo lunta ! Tai no onhan täälläkin ollu jo vähän, mutta siellä oli enemmän :)


Pessi ja Taru


Taru tähysti jotaan ikkunasta (Pessi nukkuu taustalla :D)


Tässä vielä söpö kuva Pessistä :)

Sunnuntaina sitten lähettiin näyttelyyn joskus 10-11 välillä. Paikalle saavuttua kaikki muut pihikset olikin siellä jo. Tuomari oli nopea ja kehä oli aikataulussa (kerranki). Taru sai sitten tällä kertaa H:n :D ROP oli taas vaihteeksi Herne ja taisi olla niin, että VSP:tä ei ollut. Arvostelun kirjoitan taas tähän alle : 

"Rungon mittasuhteet pitäisi olla paremmat. Lyhyt pää. Suippo kuono. Hyvä kaula ja rinnansyvyys. Saisi seistä tukevammin takaa. Seistessä hyvä ylälinja. Liian luisu lantio. Liikkeessä takakorkea. Suuret korvat."


Tällänen mua aina tuijottaa, kun oon kuvaamassa koiria kehässä :D

Seuraavan kerran nähdään Voittajissa (: