Kirjoittelen taas pitkästä aikaa. Olen ollut vähän laiska tämän kirjoittelun suhteen, jotenkin sitä ei vaan ikinä jaksaisi...
Paljon on kuitenkin kerennyt tapahtua viime kirjoituskerrasta. Tarun ToKo-kurssi loppui. Koin tuon kurssin kuitenkin ihan hyödyllisenä. Perusasento sujuu Tarulta varsin mallikkaasti (jostain syystä kotona se ei aina suju, mutta missä tahansa muualla menee hyvin). Seuraamisenkin opettelu on varsin hyvällä mallilla. Myös liikkeestä pysähtymistä ja maahanmenoa pitää harjoitella lisää. Sain kuitenkin innostuksen, ja nyt onkin kiva treenailla Tarun kanssa kaikenlaista.
Viime keskiviikkona alkoikin sitten se meidän agilitykurssi. Taru ei kuitenkaan ole mikään rasvattu salama siellä "radalla", mutta viimekerralla putki ja kepit, joita harjoittelimme, meni hienosti. Huomasin kuitenkin, että ehkä se ToKo on enemmän meidän juttu, vaikka emme treenaakkaan mitenkään tosissaan.

Myös lumi tuli ja meni. Tarusta kerettiin onneksi saada pari talvistakin kuvaa. Olisi se kiva, jos jouluna olisi edes vähän lunta.

2125793.jpg


Tarulla on myös oma joulukalenteri, tai oikeastaan yhteinen minun ja Hennan kanssa. Portaiden kaiteeseen on kiinnitetty pieniä pussukoita, joista löytyy joka aamu jotain pientä. Taru on saanut hyvin jutun juonesta kiinni, ja odotteleekin aamuisin pussukan edessä omaa koirankeksiään.

2125795.jpg

Ensiviikonloppuna onkin sitten yksi vuoden kohokohdista, Voittaja 2008! Olisipa tuo Voittaja jo, viikkokin tuntuu pitkältä ajalta. Kävin kuitenkin tänään "lievittämässä" odotuksen aiheuttamaa tuskaa pentunäyttelyssä, jossa Henna esitti erään tuttavamme koiran.
Voittajaan on siis tullut jo laput ja aikataulut. Pihakoirat alkavat jo yhdeksältä, mikä tietää aikaista herätystä. Tänä vuonna ajattelimme jäädä katsomaan ihan BIS-kehänkin, joten joku saa tulla hakemaan Tarun pois ennen sitä (meillä ei ehkä kuitenkaan ole mahdollisuuksia ihan BIS-kehään ;D). Tavoitteena on EH, se on ainakin suht realistinen. Olisihan se ERI kiva, mutta saa nähdä miten käy.
Onhan Voittaja myös loistava paikka ostaa joululahjoja Tarulle ja muille koirille siis. Niimpä tulemmekin Hennan kanssa myös lauantaina ilman Tarua ihan katselemaan ja tekemään ostoksia.

Lopuksi vielä muutamia kuvia viime viikoilta.

2125794.jpg
Huima temppu

2125792.jpg
Näin Taru yleensä nukkuu ;>

2125797.jpg
Karate-koira!

Alla on vielä joitakin kuvia Urista. Uri oli ROP-pentu ja tuomarina olikin jo tuttu Soile Bister.

2127240.jpg
Båtsmans Uri "Uri" ROP-pentu

2127241.jpg
Pääkuva Urista

2127242.jpg