Joulu tuli ja meni, ja pian on uusivuosikin edessä! Itseasiassa lähdemme tänää illalla kohti Jyväskylää viettämään uuttavuotta ystäviemme luo. Taru varmasti ilahtuu, kun saa taas nähdä sekaroituisen Pessi-ystävänsä. Luvassa siis hurjaa painimista ja tietysti hieman rauhallisempaa menoa, sillä Pessi pelkää armottomasti ilotulitteita. Toivotaan, ettei pelko tartu Taruukin (ei ainakaan edellisenä vuonna niin käynyt, mutta silti...)

Joulun vietimme mummoni luona Keski-Suomessa, onneksi. Saimme ainakin valkoisen joulun, toisin kuin kaikki Espoossa olleet. Täällä on edelleen saman näköistä kuin keväällä tai syksyllä ja lämpötila lähellä nollaa.
Aaton aattona ja itse aattona käytiin toisilla isovanhemmilla käymässä ja katsomassa vaaria vanhainkodissa, Taru tietysti mukana tonttupuku päällä. Muuten aatto kuluikin lähinnä TV:tä katsellessa ja syödessä jouluruokia, Tarukin sai osansa kinkusta ja kalkkunasta sekä laatikoista.

Illalla avattiinkin lahjat. Yksi parhaimmista lahjoista oli playstation, jota olemme Hennan kanssa toivoneet joka joulu siitä asti kun olen ollut 10/11 vuotta. Sen lisäksi saatiin sitten Sing Star ABBA-peli ja sitten tuon playstationin kaupanpäälisiksi tullu tasohyppelypeli, joita pelattiinkin loppu ilta.
Taru sai lahjaksi herkkuja, pinkin luunmuotoisen ympäristöystävällisen (ainakin niin sitä mainostettiin...) vinkulelun, joka vaikuttaa aika kestävältä. Hyvä niin, koska Taru tuhoaa yleensä kaikki lelunsa. Taru sai myös uuden flexin, sellaisen pinkin, jossa on ruutukuviota. Eräältä tutultamme (Henna on esittänyt hänen koiriaan näyttelyissä) Taru sai oranssinkeltaisen pallolelun ja ruokaa =)

2188577.jpg
Tässä vielä kuva lahjoista, joista osa on jo syöty.

Joululoma on mennyt aikalailla vain laiskotellessa. Tarun kanssa ollaan käyty pidemmillä lenkeillä. Henna on myös ottanut sen pariin kertaan mukaan tallille. Kävimme myös naapureilla katsomassa heidän kissanpentujaan, mutta Taru ei oikein ilahtunut (tai oikeastaan innostuukin liikaa) ja kissat kauhistuneena säntäävät pois. Onneksi Taru on aina hihnassa siellä... Kumma, että se noista kissoista innostui niin paljon, kun tallilla se ei innostu enää lainkaan kenestäkään kissasta.

Olette varmaan huomanneet, että Tarunkin sivuilla on uusi ulkoasu. Pitihän meidänkin laittaa uutta näköä sivuille, kun tuntuu, että aika moni muukin on (mm. Armi ja kai Nukakin) ja muutenkin tuo edellinen oli ollut aika kauan. Valkeat kuvien reunukset näkyvät taustasta hieman huonosti, mutta niiden muuttaminen ei olisi ihan pieni juttu, joten antaa olla. Itse ainakin pidän tästä ruskeasta väristä =)

2188590.jpg
Joulutonttu - kesti kauan saada Tarusta edes vähän järkevä kuva...