Näköjään on nyt jo 1 kk mennyt viimeisestä postauksesta, miten aika menee näin nopeasti ? Tosiaan minulla ei oikeen ole ollut aikaa kirjoitella.

Tarun elämä on sujunut normaaliin tapaan ilman mitään erikoista. Tuossa pari viikkoa sitten oli Helsinki KR, Tuomarina oli Paul Stanton ja saatiin ERI ja loppupeleissä Taru olikin PN 3 ! Eli todella hyvin meni (: 

 
Taru vahtimassa häkin päällä


Taru ruusukkeen kanssa väsyneenä pitkästä päivästä (:

Agility trrenit on myös mennyt normaaliin malliin. Välillä minulla on vaikeuksia pysyä Tarun perässä, kun Taru menee niin kovaa. Oikeastaan on aika ihmeellistä mun mielestä että Taru menee niin hyvin, koska ite en oikeen ymmärrä mistään mitään, kun tulin tohon Emmin sijalle ja kaikki ohjausliikkeet sun muut on iha uutta ! Ekalla kertaa musta tuntu et Taruki oli hirveen levoton, kun sen tuttu ohjaaja ei ollukkaa enää siellä, ja pari kertaa se lähtiki juoksentelee minne sattuu :D

Ensi viikolla Tarulle tulee tänne kaveri, kun mittelspitz Minni tulee meille viikoksi hoitoon. Saa nähdä mitä siitä tulee, kun Minni ei enne ole ollut meillä, mutta toisaalta se on nii kiltti ja rauhallinen, että Taru luultavasti ottaa sen hyvin vastaan (: