Sinne menivät lähes kaikki viimekesän kuvat kuin viemäristä alas vedettyinä. Kone, jolla kuvat olivat, meni "rikki" ja isäni suorittaman korjauksen jälkeen ei oikeastaan mitään ollut enää tehtävissä. Pahaltahan se tuntui. Kaikki ne ihanat kuvat (joiden eteen olin jopa nähnyt vaivaa) ovat tuhoutuneet. Kuvat siitä, kun Tarusta tuli valio, kun se sijoittui ryhmässä, kuvat kesälomastamme Ruotsissa, kuvat valkohäntäpeuroista (niitä oli aika vaikea seurata), kaikki ihanat kuvat Tarusta, näyttelyistä ja pihakoirapäiviltä!
Kuvia ette luonnollisesti tule tähän osaan saamaan, sillä kone on vielä muutenkin vähän epäkunnossa.

Toisaalta taas, jos ajattelee järkevästi, ne ovat vain kuvia. En tosin itse pysty ajatella niin, mutta kai sitä pitäisi yrittää.

Onneksi näin kamalan "onnettomuuden" vastapainona on joukku iloisia tapahtumia viime viikoilta. Pari pihakoiraa on tullut äidiksi, tarkoitan Inkkua & Myytä, joiden pentujen kuvia olenkin käynyt ahkerasti katselemassa. Pihakoiran pennut ovat vaan niin suloisia. Vaikea kuvitella, että Tarukin on joskus ollut pieni pihakoiran alku =)

Nyt tämä hieman isommaksi kasvanut pihakoira on suuntaamassa kohti tottelevaisuuskoulutuksen ihmeellistä maailmaa. ToKo-kurssimme ensimmäinen kerta olikin jo viime viikonloppuna, tosin silloin kyseessä oli vain luento. Saimme kotiin luettavaksi noin 20-sivuisen paperi nivaskan täynnä tiivistä tietoa koirankoulutuksesta. Nyt vaan jännitetään miten ensimmäinen kurssikerta 2 viikon päästä sujuu!
Olen myös saanut luvan agility-kurssille menemiseen tuon ToKo-kurssin jälkeen. Pitänee sinnekin ilmoittautua kohta puolin, sillä täällä pk-seudulla nuo kurssit ovat melko suosittuja.

Seuraavana näyttelynä meillä onkin sitten SSKY:n erikoisnäyttely. Tarua pitäisi keretä kyllä hieman laihduttamaan, mikä taitaa olla jo myöhäistä, mutta katsotaan nyt sitten, miten meillä menee.

Olen muuten myös aloittanut Tarun kanssa naksutimella kouluttamisen. Olemme siis vasta aivan alussa. Välillä tuntuu, että Taru olisi kovastikin perillä jutusta, mutta vielä ajattelin tuota ehdollistamista suorittaa noin viikon ajan.

Tänään muuten alkoi syysloma! Huomenna lähdemme perheen kanssa Ruotsiin, ja Taru menee hoitoon naapurillemme. Toivottavasti kaikki sujuu heillä hyvin, eikä Tarulle (tai naapureille) satu mitään. Taru kun osaa välillä olla aika omalaatuinen...