Joo eli taas on näköjään jääny kirjoittamatta tänne :/ No joka tapauksessa joulu ja uusivuosi meni ohi ja vuoden ekassa näyttelyssäkin ollaan käyty...

Elikkä jouluna Taru sai lahjaksi multa vaan pipareita ja merimiespuvun (oli ihan pakko ostaa), musta kyl tuntuu et Taru ei nii siit puvusta hirveesti tykänny, mut onneks ruoka kelpaa aina :) Emmiltä Taru sai ihanan Mastan toppaloimen, tai en tiiä onks toppaloimi, mut se on tosi lämmin ja kivan mallinen ja just oikeen kokonen. Sitten Taru sai viellä kaverilta ihanan possu lelun, josta se tykkää tosi paljon !


Tässä Tarulla on toi loimi päällä, ei näy kovin hyvin koska mun malli oli tänään tosi koomassa eikä jaksanu ees seistä...


Taru ja possu

Uusivuosi oltiin tuttavien mökillä, koska heidän koira pelkää ilotulituksia.. Siellä oli tosi hiljasta, harmi vaan ku oli niin paljon lunta ja kylmä ni ei Taruu voinu päästää juoksemaan vapaana, nyt talvella ois varmaa jäätyny sinne lumen sekaan, kun Tarulla on vähän tapana karkailla..

Ja sitten viellä siitä näyttelystä. Eli me lähettiin kaverin kaa viime sunnuntai aamuna ajelemaan tonne Lahden ryhmikseen. Ja koska olin taas vaihteeksi huolella ja ajan kanssa pakannut Tarun tavarat, niin parkkipaikalla huomaan ettei meillä oo passia mukana ! Noh siinä sitten kävin kyselemässä toimistosta mitä asialle voisi tehä. Oli tosi mukava henkilökunta ja ne ehdotti et jos joku voisi lähettää mulle kuvan passista niiltä sivuilta missä on rokotuksia. Soitin siinä sitten isille, joka sitte suostu lähettää ne mulle, vaikkei kyl ollutkaan kovin ilonen.... Lopulta päästiin sisälle sinne n. 20 yli, kun kehän piti alkaa puolelta.. No seki oli sitten n. 45 min myöhässä. Pihakoiria tais olla 7. Taru oli yksin luokassaan ja sai ERI:n, muttei kuitenkaa tätä SA:ta ja ei siten päässy paras narttu-kehään. En nyt valitettavasti muista kuka oli ROP ja VSP, mutta onnee heille kuitenkin :D Arvostelu on tässä:

"Oikeat mittasuhteet. Riittävä luusto. Oikealinjainen pää. Hyvät silmät ja korvat. Oikea ylälinja. Riittävä eturinta. Erinomainen rintakehä, joka tosin voisi olla hieman pidempi. Hyvät takakulmaukset. Liikkuu takaraajat rungon alla. Melko leveästi edestä."

Sitten tässä arvostussa oli tällänen kohta 'Koiran käyttäytymisen arvioiminen' ja Taru sai 1 eli 'rodun omainen lähestyttäessä'. Tosi kiva arvostelu ja tuomarina oli siis Leni Finne.


Taru sen omassa tarhassa pihalla, huono puoli on että se pääsee kävelemään sieltä pois kun on niin paljon lunta...


Tarun uus hiha, jonka ostin engalnnista Tarulle tuliaiseks, koska se halus saman merkkisen hihnan ku valjaat


Tässä vielä Taru nukkumassa :)

Seuraava näyttely meillä onkin Lohjan ryhmis, sinne on tulossa 18 pihakoiraa ! Miten ryhimsessä on noin paljon ? :o