Taas on vierähtänyt jonkin verran aikaa siitä, kun viimeksi kirjoittelin. Syynä jälleen kiire: on ollut kouluprojektiviikko Romaniassa, erilaisia kokeita, prjoketeja ym.
Myös treenaus Tarun kanssa on jäänyt vähemmälle. Kuitenkin eilen ja toissapäivänä otin taas vähän seuraamista ja sivulletuloa. Sivulletulo on aika hyvä, mutta toisinaan tulee vieläkin vinoon. Seuraamisessa Taru on sisäistänyt idean tosi hyvin, mutta katsekontaktin pito on vaikeaa ja Taru on liian kaukana itsestäni.

Maahanmenon, istumisen ja paikallaan olon Taru onkin hallinnut jo monta vuotta. Opeteltavana on kuitenkin seisominen ja sitten liikkeestä maahanmeno ym. Mutta eiköhän sitä tässä pikkuhiljaa kehitytä, eikä meillä ole tarkoitus kisakentille suunnata kuitenkaan.

Pihakoirille on kuitenkin suunnitteilla ToKo-kurssi, jonne mekin haluttaisiin osallistua. Jos siis paikka ja aika ovat sopivat! Olisi nimittäin hyvä päästä taas jonkun kokeneemman ohjaukseen.

Sitten sellaista kerrottavaa, että Tarun viraalliset lonkkatulokset tulivat: C/C! Eihän se missään mielessä yllätys ole, kun Tarun muillakin siskoilla on C:tä ja jopa D:tä, mutta silti vähän hämmästyttää. Alustavasti saatiin nimittäin tiedoksi, että luultavasti ovat A/A tai A/B:nä... mutta joo, silloin se kuulostikin liian hyvältä ollakseen totta. Ei tämä meidän elämään juurikaan vaikuta, kun ei mitään sellaista harrasteta, että pitäisi vähentää ym. Varsinkin kun pienillä koirilla ei yleensä aiheudu mitään suurempia ongelmia, ja C:kin on vain "lieviä muutoksia...