Pitkästä aikaa voisin taas päivtellä näitä kuulumisia. Nykyään vaan tuntuu, että koskaan ei ole aikaa...

Tarun kanssa ollaan käyty ahkerasti agilitytreeneissä. Muutamia kertoja on jäänyt väliin pakkasen takia, mutta nyt ollaan taas päästy treenaamaan. Aika jännä, miten Taru on kehittynyt ihan tosi tosi paljon! Nyt sillä on siellä radalla jo ihan vauhtiakin, joten saan itsekin juosta ihan kunnolla. Ollaan myös alettu treenaamaan ohjaajan kannalta vaativampia juttuja eli erilaisia ohjauskuvioita. Nykyään se joka harjoituksissa mokaa, onkin aina minä. Taru lukee tosi herkästi mun vartaloa ja käsiä niin jos olen itse vähääkään sivussa tai jotenkin oudosti kääntynyt, niin nätisti se Taru juoksee niistä rimoista ohi...
Keppien harjoittelu on myös saanut ison sysäyksen eteenpäin, kun onnistuin (tai isä onnistui) rakentamaan muutama viikonloppu sitten neljä agilitykeppiä meille sisälle. Tarkoituksena olisi tehdä vielä 4 lisää jossain vaiheessa. Treeneissä treenataan yleensä vielä verkkojen kanssa noita keppejä, vaikka kouluttajat sanoivat, että kohta päästään niistäkin eroon. Kotona olen kuitenkin ottanut tota neljän kepin sarjaa Tarun kanssa jo ihan ilman verkkoja ja hienosti menee :)

Eilen käytiin myös pitkästä aikaa näyttelyssä. Kyseessähän oli Tampere KV. herätys oli taas aikainen, mutta minkäs sille voi kun noita näyttelyitä on niin harvoin täällä Helsingin suunnalla. Paikalla oli vissiin 7 pihakoiraa, joista 3 oli narttuja. Taru oli yksin luokassaan, mutta AVOssa vastassa olivat Jeni ja Nappi. Tarulle tuli ERI, mutta paras narttu -kisassa se hävisi Napille. Nappi sai samalla SERTin ja tuli valioksi! Rotunsa parhaan valinnassa Nappi päihitti sitten vielä Lennin. Onnittelut Napille MVA-tittelistä ja ROPista ja Lennille VSP:stä!
Tarun arvostelu oli hyvä, kuten lähes aina. Moitteita tuli noista samoista asioista kuin yleensä (jyrkkä lantio, joka vaikuttaa liikkeeseen) ja sitten ensimmäistä kertaa huomautettiin kookkaista silmistä. Tosiaan, kun tarkkaan katsoo, niin kyllähän ne Tarun silmät melko suurilta näyttää... Tarua kehuttiin kuitenkin esimerkiksi hyvistä mittasuhteista ja turkista.

Eilen laitettiin menemään myös ilmoittautumislomake Lahteen. toivottavasti menee perille (ilmottauduttiin netissä, joten luulisi että menee), kun eilen oli samalla viimeinen ilmoittautumis päivä. Jos joku muukin on tulossa Lahteen, niin voipa vaikka ilmoitella itsestään kommentilla...

Tähänkään merkintään tuskin tulee kuvia, kun kuvat ovat eri koneella, enkä niitä jaksaisi sieltä ruveta penkomaan ;P