Tänään oli siis ihan toi Voittaja-10 ja päivä meni vähän heikommin ku eilen, mut silti hyvin ! :) Meillä piti alunperin olla tanskalainen tuomari, mutta se peru just ennen näyttelyä, joten meillä oli Harry Tast, tosi mukava tuomari oltiin ennenkin oltu hänellä ja saatiin sillon EH, joten odotukset oli vähän samaa luokkaa tälläkin kertaa. Ja samallatavalla Taru saikin EH:n. Arvostelu oli tosi kiva ja paras juttu mitä meille on koskaa sanottu oli et "tää on tainnu saada liian vähän lakritsaa ku nenä on näin vaalee :D". Rop oli tänään Orestaden Puskas ja VSP oli Leonberget'z Fantasy For Yacatis, paljon onnea molemmille ! (: Arvostelu on tässä:

"Tiivis vankka runko. Kevyt narttumainen pää. Ilmavat korvat. Puutteellinen kirsupigmentti. Hyvä kaula. Matala hännänkiinnitys. Luusto liian kevyt suhteessa rungon massaan. Lyhyt karva. Yhdensuuntaiset liikkeet."


Väsyny Tartar


Tässä vähän näkyy uus panta, joka on vähän niinku joululahja, oli ihan pakko ostaa, ku Taru halus....
 

Nyt sitten pitäis alkaa kattoo ens vuoden näyttelyjä ! Tiistaina on hammaskiven poisto, sit pitää mennä kaikkii mahollisii näyttelyihin näyttää puhtait hamapaita, ku ne vielä on... (: