En ole taaskaan kirjoitellut vähään aikaan. Paljon on kuitenkin tapahtunut: on ollut näyttelyä, agilityn yhteistyötestiä, visiittiä koirahoitolaan etc. Tärkeimpänä kuitenkin juuri tuo yhteistyötesti, sillä siitä riippuu kokonaan se, pääsemmekö treenaamaan agilityä ns. tosissamme (kisaamaan ei ole tarkoitus koskaan suunnata).

Yhteistyö testi oli siis kolme osainen, joista vähintään kahdelle kerralle piti osallistua. Meillä kävi juuri niin ikävästi, että toinen kerta oli juuri syyslomalla, jolloin olimme käymässä Lontoossa ja Taru koirahoitolassa, joten sille kerralle emme voineet osallistua. Ensimmäinen kerta siis oli jo reilu kuukausi sitten. Meillä meni silloin ihan hyvin, Tarua sanottiin vain vähän pulskaksi ja paikalla olossa hiipi pari askelta, muuten meni ihan täydellisesti.
Nyt kolmannella eli meidän toisella kerralla (tänään) testatiin Tarun osalta paikalla olo, luoksetulo ja luoksepäästävyys uusiksi, kun olimme viimeksi poissa. Tälläkertaa kaikki meni nappiin; ei mitään hiipimisiä tai muutakaan. Painoakin oli pudonnut riittävästi ja taru näytti kuulema oikein hyväkuntoiselta. Lisäksi tälläkertaa tarkastettiin kotiläksyt (käden seuraaminen ja namialustalle meno/eteen meno) ja nekin menivät Tarun osalta ihan mahtavan upeasti : ) Lopuksi harjoiteltiin vielä yhdessä puomin ylös- ja alastuloa ja hyppyä, täsäs tarkoituksena oli katsoa miten omistaja kouluttaa koiraansa ja miten koirakko pelaa yhteen. Tämäkin osuus meni siis hyvin, ja nyt vain odotellaan tuloksia. Saamme viikonlopun  aikana tietää pääsimmekö kurssille vai emme. Toiveet ovat korkealla, mutta toisaalta en sitten aikonut pettyäkkään, jos sieltä kieltävä päätös tulee. Parhaamme kuitenkin yritimme.

Lisäksi Tarulla oli viikko takaperin koiranäyttely Hämeenlinnassa, jonne en itse lukioni ykkösristeilyn vuoksi päässyt osallistumaan. Henna oli kuitenkin Tarun kanssa paikan päällä ja ihan kivasti meni; PN3. Joo, olisihan se voinut mennä paremminkin, mutta tyytyväisiä ollaan, kun vielä ykköseksi sijottui niinkin hieno koira kuin Armi, kakkonen oli Yacatiksen Trina (?), jota en juuri nyt muista tarkasti ulkonäöltä (sen sisarukset on niin saman näköisiä! :D) mutta varmasti kaunis koira sekin. Arvostelua en tähän laita, mutta vissiin sekin oli iha  hyvä (oikeastaan en edes itse ole sitä lukenut)

Mutta siis, päivittelen viikonlopun aikana lisää heti kunhan sana kuulla tuosta Agilityjutusta.

P.S Lontoossa oli myynnissä ihan tosi hienot pinkit puppia valjaat, joissa oli vielä pinkki karvareunus, mutta oikeaa kokoa ei ollut myynnissä :< Ajateltiin sitten tilata sellaiset vaikka netistä, mutta ne on ihan pakko saada! : D