Elikkä ompa taas menny aikaa siitä kun viimeksi kirjottelin, mutta eipä nyt oo mitään erikoistakaan tapahtunu. Lunta on tullu tänne espooseenki iha tarpeeks. Välillä tuntuu että Taru jäätyy tonne pihalle vaikka ois millaset vaatteet päällä ! Agilityssäkää ei olla nyt voitu käydä kun Taru on nii jäässä ettei suostu liikkumaan :D vaikka se ois kokoajan lämpimäs huoneessa ja tulis vaa suorittaa välil tehtävää, mut silti se sekoilee jotain, niin mennää suosiolla vasta sitten ku on lämpimämpää (:

Tänää oltiin pitkästä aikaa koiranäyttelyssä, eikä ollukkaa mikää normaalinäyttely vaa meijän vuoden kohokohta eli tää voittaja näyttely ! Tai no toi oli Helsinki Winner, joku ihan uusi systeemi. En oikee tiiä mikä sen idea on? Joka tapauksessa päivä meni tosi kivasti ja loppu peleissä Taru oli ERI1 PN1 VSP HeW-10, rotunsaparas oli joku Norjalainen uros, tosi hienon näkönen meijän mielestä, vähän saman värinen kun Taru, läikkä oli vaan eri puolella selkää :D Arvostelu oli tosi kiva, vaikka en älynny ihan tota kohtaa "hieman kapeasti edestä" mä oon aina luullu et sen takajalat menee kapeesti ja etujalat hirveen leveesti? Laitan arvostelun taas tähän alle (haluun jo ne Tarun sivut kuntoo, terveisii emmille.....).

"Erinom. rotutyyppiä. Kookas narttu. Oik. muot. pää. Hieman suuret korvat. Kaunis kaula ja rodunomainen ylälinja. Hyvät mittasuhteet. Riittävä runko. Toivoisin vahvemman luuston. Hyvät kulmaukset. Liikkuu lyhyellä, jäykällä askeleella, hieman kapeasti edestä."


Tältä näyttää meijän voittaja, kivasti huomaa et Taru on vähän pyöree.... :D


Tässä Taru vähä leikkii uudella lelulla jonka se sai Kimmolta ja Marialta, Taru kiittää ja kumartaa, vaikka vähä näyttelys esittiki et ei muka tykkäis leluista (: