Nyt sekin on sitten ohi :'< Voi, vois olla vaika kymmenen samanlaista vielä tän vuoden aikana, siellä oli nimittäin tosi hauskaa ja mukavaa.

Tosiaan lauantai aamu alkoi heräämisellä puoli seittemän aikoihin, mikä ei siinänsä ole mitenkään erityistä (herään kouluaamuisinkin tuohon aikaan tai aikaisemmin viemään Tarua ulos). Sitten oli edessä vielä noin kahden tunnin ajomatka, jonka jälkeen pääsi näkemään paljon erilaisia pihiksia.
Me oltiin paikalla joskus kymmeneltä, joten ihan hyvin oli aikaa ennen kehien alkua. Vuosikokoukseen en mennyt, vaikka olisi ollut hauska nähdä mitä siellä kokouksessa oikein tehdään. Pääsin kuitenkin käymään siellä hetkeksi valokuvauskilpailun voittajien julistuksen aikaan. Nimittäin minä voitin kilpailun! En olisi todellakaan voinut kuvitella voittavani, en todellakaan, mutta niinhän siinä sitten kävi. Palkinnoksi mukaan tarttui lahjakortti Mustiin&Mirriin sekä musta teemuki.
Ennen kehän alkamista kerkesimme myös katsella pihakoiria ja minä ja Henna (siskoni) osallistuimme lapsille tarkoitettuun suunnistukseen, jonka rastit oli sijoiteltu ympäri tapahtumapaikkaa.

Lopulta saapuivatkin Armi ja omistaja Marja, joita olimmekin odotelleet. Hennan piti nimittäin esittää Armi junior handlerissa. Siinä kehän aikana ja kehää ennen kerettiinkin jutella kaikesta pihakoiriin liittyvästä, valokuvauskesta ja kaikesta muustakin =) Kiitos siis heille mukavasta juttuseurasta! Itse otin jälleen valokuvia kaikista kehässä olleista pihakoirista. Kuvia löytyy muuten Tarun sivuilta.
Lopulta tulikin sitten narttujen vuoro. Ensin esiintyivät nuoret nartut, joissa mm. Armi oli Bertta ja Alma siskonsa kanssa. Armille tuli ERI ja Bertalle ja Almalla EH.
Taru oli aikuisista nartuista ensimmäinen. Tämä tuomari halusi mitata koirat, joten jännitys oli hieman suurempi kuin normaalisti. Taru nimittäin pelkää mittoja, mutta kuinkas ollakkaan nyt Taru oli kuin enkeli, kaipa se tajusi, että oli tosi kyseessä. Tuomarin sanellessa arvostelua (ja minä kuvatessa tuomarinteltan vieressä) Taru seisoi jälleen kauniisti. Taru esiintyy näyttelyissä Hennan kanssa niin kauniisti, vaikka mätsäreissä emme sitten usein sijoitukkaan (paitsi silloin kuin mä esitän :'D, no ei se on vaan aloittelijan tuuria). Taru sai kuitenkin vaaleanpunaisen nauhan eli ERIn ja jatkoi kilpailuluokkaan, jossa oli ykkönen. Parhaan nartun valinnassa Taru sijoittui sitten toiseksi Myyn (Yacatis Joy For Ikimba) tullessa ekaksi. No, hienosti Tarulla meni silti. Myy oli myös ROP ja Danne/Daniel (en muista miten viraallinen nimi kirjoitetaan) oli VSP.

Sitten olivatkin junnut. Nuorempien jälkeen oli meidän vanhempien vuoro. Itse esitin Tarua ja Henna lainakoira Armia. Menimme ensin yhdessä ympäri ja sitten erikseen teimme "edes-takaisin"-liikkeen ja kolmion ja lopulta seisotimme. Itselläni kävi huono tuuri. Olin luultavasti saanut syömästäni leivästä tai jostain muusta jonkun vatsapöpön, minkä seurauksena koko junnukehän ajan vatsaani sattui aivan kamalasti (yh, tulin hieman kipeäksi ja koko lauantain vatsa olikin ihan kipeä). Taru meni minulla ihan kivasti, mutten oikein voinut keskittyä eikä Tarukaan ilmeisesti kauheasti jaksanut. No, Hennalla meni Armin kanssa hienosti ja hän tulikin ykköseksi ja kokoäivän junnujen parhaaksi. Luin juuri Inkun blogista, että Bertta esittäjineen oli tullut kakkoseksi, onnittelut siis sinnekkin.

Kokonaisuudessaan päivä menikin mallikkaasti, sillä jokainen meistä voitti jotain. Minä valokuvauskilpailun, Taru luokkansa ja sai ERIn ja oli PN2 ja Henna junnut. Äiti nyt ei voittanut mitään, mutta eipä hän mihinkään osallistunutkaan ;D

Ihanan päivän jälkeen kotimatkalla pysähdyimme vielä syömään hampurilaiset ABC:lle ja siellä olikin syömässä myös pari muuta pihakoira ihmistä. Kotona otimmekin vielä pari kuvaa ja päivitin Tarun sivut.

Kuva tulee kohta, sillä olen nyt omalla läppärilläni, jossa ei ole lainkaan kuvia.

Onko muuten tää teksti liian pientä?

1871787.jpg